IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera tomba la imbatibilitat de les líders...

El sènior femení del CEEB Tordera tomba la imbatibilitat de les líders de Copa Catalunya

És l’únic resultat positiu de la jornada esportiva, la resta de partits dels primers equips torderencs són derrotes i un partit suspès

El CEEB Tordera Uni Girona dona un cop sobre la taula en aquesta darrera jornada esportiva i està més a prop de la final a 4. Victòria molt important i de molt mèrit a la pista de les líders de Copa Catalunya. El Càmping Bianya Roser només ha perdut un partit aquesta temporada i estan consolidades en la primera posició a la classificació. Les torderenques les van tombar per un 62 a 74 on van mantenir-se en tot el partit molt concentrades aprofitant els errors defensius de les locals. Les de Marc Delemeus després de 4 victòries consecutives es mantenen a la quarta posició empatades amb les terceres i a 3 punts de les segones.

Marc Delemus

En hoquei patins, el Rivas Las Lagunas va demostrar perquè està líder a l’OK Lliga Plata Sud amb opcions de pujar de categoria. El CPTordera viatjava a Madrid amb el repte d’assegurar matemàticament la permanència. Va perdre el seu partit per 4-2, però amb les derrotes de Las Rozas i el Colegio Alameda de Osuna, els torderencs ja estan salvats. En l’enfrontament contra el Rivas Las Lagunas, els locals van estar molt sòlits en defensa i molt intensos en atac, això va incomodar als grocs i vermells que no va ser capaç de tenir el control de la pilota. Abans d’arribar a l’aturada per la Copa de la Princesa i setmana santa, el CPTordera ja està s’ha assegurat la salvació a la categoria. Sergio Alonso, entrenador del primer equip, feia una valoració de l’enfrontament.

El CFTordera deixa bones sensacions en el seu debut al play-off d’ascens a primera catalana, tot i perdre. Derrota per la mínima (0-1) contra el Roses en un duel on els visitants es van avançar molt aviat, al minut 10 de joc. Amb tot el partit per endavant, els torderencs no van poder capgirar el marcador, malgrat insistir i buscar constantment la porteria contrària. No van trobar el gol i les múltiples baixes que presentava el conjunt groc i vermell van passar factura. Amb aquesta derrota, el CFTordera se situa penúltim a la classificació per sobre del Blanes. Jose Cáceres, entrenador del primer equip, feia una valoració del duel.

El sènior masculí del CEEB Tordera no va poder tornar a Tordera amb el triomf en caure a la pista del Farners per 77 a 62. Els torderencs van anar a remolc en tot el partit on els locals van marcar la diferència en els tirs lliures, ja que van obtenir un alt percentatge d’encert. El primer i el tercer quart va falta efectivitat i els torderencs encaixen una derrota que els situa en cinquena posició a segona catalana.

En futbol sala, l’Athletic Club Tordera Parc també ha sumat una derrota en aquesta jornada esportiva. Va ser a casa contra el Maçanet Futsal per 0 a 4. I el partit del Futsal Tordera contra el Futsal Montgrí, es va suspendre amb un marcador de 0 a 4 favorable als torderencs.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES