IniciNoticiesEducacióS'obren noves places pels cursos de català del Consorci per la normalització...

S’obren noves places pels cursos de català del Consorci per la normalització lingüística

Seran els dies 28 i 29 de març i el 27 pels d’inscripció preferent, us podeu inscriure des de  de l’enllaç la web de l’ajuntament.

L’oficina de Català informa de nous cursos. Les persones que ja hagin participat en anteriors edicions tindran dret a la inscripció preferent, que començarà el 27 de març, la resta es podrà inscriure durant el 28 i 29 de març en l’enllaç que podreu trobar a la pàgina web de l’ajuntament.

Els cursos que és durant a terme són el Bàsic 2: On s’aprendrà a comprendre textos curts dels mitjans de comunicació i a escriure correspondència breu i el Bàsic 3: On es treballaran textos orals complexos i textos de cultura divulgació científica. Els cursos es duran a terme a l’antic hospital de pobres al carrer Sant Antoni,7. Aquest cursos son una eina més per permetre a les persones conèixer la llengua oficial i, d’aquesta forma, poder desenvolupar les seves habilitats socials, personals i laborals. Ho detalla la Laia Perpinyà, professora de català pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Curs català

“els hi pot fer servei de cara arreglar papers o recerca de feina”

Els cursos començaran l’11 i 12 d’abril. També podeu consultar els seus cursos en línia mitjançant de la seva pagina web

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES