IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana només el CFTordera i l’Athletic Club Tordera Parc...

Aquest cap de setmana només el CFTordera i l’Athletic Club Tordera Parc juguen a Tordera

La resta de primers equips jugaran a domicili. El desplaçament més llarg serà el del CPTordera que viatja a Madrid

Només 2 conjunts jugaran com a locals el seu partit en aquesta nova jornada esportiva. Tots els enfrontaments es disputaran dissabte i obrirà la llauna el CPTordera. Els torderencs afronten el tercer desplaçament aquesta temporada a Madrid per jugar contra el Rivas Las Lagunas. Un equip que està en segona posició a la classificació empatat a punts amb els líders. L’equip de Sergio Alonso només necessita 2 punts en els propers 4 partits que queden per assegurar-se la permanència a l’OK Lliga Plata Sud. El duel començarà a les 16h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el segon canal de Youtube. L’entrenador del CPTordera, Sergio Alonso, comentava que l’equip no té res a perdre contra el Rivas Las Lagunas. 

Sergio Rivas

Després de posar punt i final a la primera fase a Segona Catalana, aquest dissabte comença l’etapa decisiva de la categoria. El CFTordera disputarà per primera vegada a la història el play-off d’ascens a Primera Catalana. El municipal d’esports serà l’escenari del primer partit on el CFTordera rebrà el Roses a les 17:30h. El duel el retransmetrà Ràdio Tordera i el podreu seguir també a través del canal principal de Youtube. El president torderenc, Josep Alsina, destacava la igualtat de tots els equips del grup.

Alsina playoff

“no hem de tenir pressió i ho hem de disfrutar. L’equip es mereixia estar aquí”

En bàsquet, els dos conjunts del CEEB Tordera jugaran a domicili. L’equip femení de Copa Catalunya afronta el partit contra el Càmping Bianya Roser amb la intenció de continuar pujant posicions a la classificació. El matx serà molt complicat, ja que són les líders de la categoria.

El partit començarà a les 18:00h de la tarda i el retransmetrà Ràdio Tordera a través del tercer canal de Youtube. A les 19:30h iniciarà el seu duel el sènior masculí del CEEB Tordera contra el CB Farners. Els torderencs van trencar el cap de setmana passat la ratxa negativa de resultats. Així que aquest proper partit l‘encararan amb el repte de mantenir la bona dinàmica. En parlava el jugador del primer equip, Oscar Semoventa.

Oscar Farners

I en futbol sala, l’Athletic jugarà al pavelló dels països catalans a les 18h de la tarda. El partit serà tot un derbi contra el Maçanet Futsal. Pel que fa al Futsal Tordera, els torderencs visiten la pista del Futsal Montgrí a les 20:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES