IniciNoticiesSocietat3 detinguts pel cultiu de 666 plantes de marihuana i 5.200 esqueixos...

3 detinguts pel cultiu de 666 plantes de marihuana i 5.200 esqueixos en habitatges propers al Parc Prudenci Bertrana

A més es va trobar un exemplar femella de caiman latirostris, una espècie protegida, i dues armes de foc.

Un nou operatiu de la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra finalitza amb la detenció tres persones a dos domicilis per cultiu indoor de marihuana.

Als habitatges ubicats a prop del Parc Prudenci Bertrana s’hi van localitzar un total de 666 plantes de marihuana i 5.200 esqueixos. A més es va trobar un exemplar femella de caiman latirostris, una espècie protegida, i dues armes de foc.

El dispositiu va tenir lloc el passat dia 15 de març, acompanyats per tècnics d’ENDESA, per detectar plantacions de marihuana i defraudacions elèctriques causants de les habituals fallides de llum a la zona.

Aquest dispositiu s’emmarca dintre del que es va dur a terme la setmana passada, en el que també es van detectar dues plantacions indoor, i en el que es van fer tres detinguts més.

En el marc de la primera entrada i registre, els agents van poder recuperar un exemplar femella de caiman latirostris, una espècie protegida. L’animal va ser lliurat pels agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Mossos d’Esquadra al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), a Masquefa, i encara resta pendent de qualificar i quantificar la denúncia, ja que no presentava cap tipus de documentació al respecte.

Dues de les persones van ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia d’Arenys, i una tercera va ser deixada en llibertat a l’espera de ser citada pel mateix jutjat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES