IniciNoticiesRegidoriesLa Fira del Ram comptarà amb una exposició de Playmobil i una...

La Fira del Ram comptarà amb una exposició de Playmobil i una altra de tractors

La torderenca Maite Barrera Xaubet serà l’encarregada d’inaugurar la 46a edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera

La Fira del Ram de Tordera torna a posar-se en marxa. La tradicional fira del municipi, reconeguda a la comarca i a Catalunya, ja té tots els preparatius a punt per donar la benvinguda als centenars de visitants que passaran per Tordera l’1 i 2 d’abril.

Com és tradició, el Parc Prudenci Bertrana acollirà la Fira Mercat del Ram i la mostra d’associacionisme local, organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera. Enguany arriba a la 46a edició una fira amb novetats i propostes de tot tipus.  La regidora Nàdia Cantero es mostra molt satisfeta per la reactivació de la fira després de la pandèmia.

Fira Nàdia 1

“Aquest any tenim gairebé 100 expositors”

La zona de familiar i food trucks, que assegura que va tenir una molt bona acollida, seguirà un any més. Un espai de tranquil·litat alhora que acompanyat de les diferents botigues i entitats. Totes elles, oferint producte local, de proximitat i apostant pels orígens de la fira. De fet, una de les novetats és l’exposició de tractors. La regidora Cantero explica la proposta generada de la mà de la Cooperativa.

Fira Nàdia 2

Entre les propostes noves també hi haurà una exposició de Playmobil que recolzarà l’espai familiar i lúdic de la Fira. Un espai on s’exposarà el col·leccionisme d’aquestes figures en la recreació d’un món playmobil. Visible durant els dos dies que estarà en marxa la Fira Mercat del Ram de Tordera.

Així mateix, en el marc del Pla de Salut de Tordera, el CAP Tordera i la regidoria de salut se sumen a la Fira per a dur a terme tallers i formacions a tots els visitants.

Finalment, i seguint la línia que començava l’any passat de donar protagonisme a una entitat torderenca, enguany La Peixera pren el relleu dels Geganters. La Peixera celebrarà els seus 25 anys amb un espai dedicat a tota la trajectòria de l’entitat i al festival que organitzen cada mes de juliol, entre d’altres propostes.

Nàdia Cantero valorava al programa Tordera en Directe les novetats de la Fira i les exposicions més tradicionals.

Fira Nàdia 3

La torderenca Maite Barrera Xaubet serà l’encarregada d’inaugurar la 46a edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera

Nascuda a Girona, però amb les arrels a Tordera, on va créixer i on viuen els seus pares, la Maite Barrera Xaubet va estar implicada a la Fira del Mercat del Ram, ja que va formar part del seu Comitè Organitzador.

És la presidenta de Barcelona Global, una Associació privada, independent i sense ànim de lucre, formada per 242 de les empreses, centres de recerca, emprenedors, escoles de negoci, universitats, institucions culturals líders a Barcelona i més de mil professionals que tenen com a principal objectiu fer de Barcelona una de les millors ciutats pel talent d’impacte i el creixement de l’activitat econòmica, pròspera, sostenible i inclusiva.

En aquesta 46a edició, la Fira Mercat del Ram s’inaugurarà el dissabte 1 d’abril a les 10:00h i comptarà amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES