IniciNoticiesEducacióAlumnat de 2n de l’Institut Tordària engeguen una campanya perquè tots els...

Alumnat de 2n de l’Institut Tordària engeguen una campanya perquè tots els centres educatius de Tordera tinguin un cap gros

Demà al matí faran una cercavila pels carrers propers a l’Institut per mostrar la creació dels seus cap grossos.

L’institut Tordària impulsa aquest curs les situacions d’aprenentatge. És un projecte que té per objectiu deixar de banda l’aprenentatge basat en la memorització i centrar-se en el desenvolupament de l’aprenentatge significatiu. 

Durant aquestes últimes setmanes, l’alumnat de 2n treballa la cultura i les tradicions catalanes per tal d’arrelar l’alumnat al propi entorn. El producte final és la creació d’un cap gros i d’una campanya perquè tots els centres educatius de Tordera tinguin el seu cap gros per afegir-los a la colla gegantera de Tordera. Demà divendres faran a partir de les 10:30h una cercavila per mostrar el treball realitzat. Ho explica un alumnes de 2n.

2n tordària

“la cercavila passarà pel carrer Josep Tarradelles, avinguda països catalans per acabar davant l’escola Ignasi Iglesias”

Si voleu seguir com es desenvolupen les Situacions d’aprenentatge, podeu fer-ho a través de les  xarxes socials de l’institut Tordària.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES