IniciNoticiesEsportsDemà el CFTordera convoca assemblea General Extraordinària de socis per convocar de...

Demà el CFTordera convoca assemblea General Extraordinària de socis per convocar de manera oficial les eleccions a la presidència

Després de 4 anys s’obre un nou procés per escollir la Junta Electoral. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions del CFTordera a les 19:00h en primera convocatòria, i a les 19:30h en segona

Demà divendres 24 de març hi ha convocada l’assemblea extraordinària de socis del Club Futbol Tordera on entre altres punts en l’ordre del dia, hi ha la convocatòria oficial d’eleccions per optar a la presidència de l’entitat. A més a més, dels 5 punts de l’ordre del dia també hi ha l’aprovació del calendari electoral, sorteig per a l’elecció de la junta electoral i els precs i preguntes. L’actual president del CFTordera Josep Alsina es mostrava amb ganes de què es presentin candidatures dins del procés.

Alsina eleccions 1

Tot i els mesos de pandèmia que ha hagut de viure l’actual junta, Alsina valorava positivament la feina feta fins ara, aconseguint objectius que tenien per aquest mandat.

Alsina eleccions 2

“s’està acabant bé, s’han complert els objectius, però també ens agradarà que hi hagi gent nova i que tiri del carro”

L’assemblea tindrà lloc a les instal·lacions del CFTordera a les 19:00h en primera convocatòria, i a les 19:30h en segona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES