IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca acull avui el taller familiar “Estalvi i depuració d’aigua”

La Biblioteca acull avui el taller familiar “Estalvi i depuració d’aigua”

L’objectiu és crear consciència sobre la limitació dels recursos hídrics

La Biblioteca de Tordera organitza, durant tota aquesta setmana, una proposta de tallers familiars totalment gratuïts.

Aquest dimecres se celebra el taller “Estalvi i depuració d’aigua”, una proposta per les famílies que se celebra en motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Dirigit a famílies amb infants a partir de 6 anys, cal inscripció prèvia (https://www.tordera.cat/287-formularis/formulari-inscripcio-taller-estalvi-i-depuracio-daigua/). L’acte començarà a les 17:30h. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfronts, explica de què tracta.

Taller dimecres

“L’aigua és un recurs molt escàs i tot el què puguem fer és important”

El taller és a càrrec de Bioeduca Serveis Educatius i Ambientals. L’objectiu és crear consciència sobre la limitació dels recursos hídrics mirant d’adoptar comportaments sostenibles vers aspectes quotidians com el malbaratament o la contaminació de l’aigua de la casa.

Amb aquest projecte, animen a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.

Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona que es desplega a les biblioteques del Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental , Bages, Collserola i del territori del Montserratí.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES