IniciNoticiesEntitatsEl Club Tennis Tordera recull firmes per ampliar les instal·lacions

El Club Tennis Tordera recull firmes per ampliar les instal·lacions

Actualment en categoria masculina, els alumnes del club torderenc no poden competir ja que les instal·lacions no compleixen els requisits.

El Club Tennis Tordera és una de les darreres entitats esportives que tenen activitat regular al nostre municipi. L’organització es va posar en marxa fa dos anys i actualment es troben gairebé amb les places exhaurides.

L’activitat del club és de dilluns a divendres i es fan classes a diversos grups d’edat durant tota la tarda, des de classes d’iniciació a l’esport, sessions per tornar a reincorporar-se a l’esport per més grans o fins i tot classes més pensades en arribar a la competició.

Tom Chauvin és el coordinador del club, com explica al programa la Teranyina, actualment estan totes les classes i franges horàries gairebé al complet i s’ha perdut el servei que qualsevol torderenc o torderenca pugui llogar la pista municipal.

Tenis 1

Per aquest motiu, està duent a terme un procés de recollida de firmes per demanar que s’instal·lin al municipi més pistes per practicar tennis per als alumnes i la població en general. Chauvin també explicava que actualment en categoria masculina, els alumnes del club torderenc no poden competir ja que les instal·lacions no compleixen els requisits.

Tenis 2

“superem els 60 alumnes i ens trobem limitats per les instal·lacions”

D’altra banda, el club ha confirmat la seva participació al dia de l’esport escolar on centenars de nens i nenes dels centres educatius torderencs podran gaudir d’activitats relacionades amb el tennis i conèixer més d’aquest esport. Per a tots aquells interessats en participar en les diverses formacions o saber-ne més, podeu trobar tota la informació a les xarxes socials del Club Tennis Tordera, adreçar-vos a la pista municipal al costat del camp municipal d’esports o contacrtar directament amb el coordinador Tom Chauvin al telèfon 618 64 42 37.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES