IniciNoticiesEsportsEl CFTordera lluitarà per primera vegada a la història per pujar a...

El CFTordera lluitarà per primera vegada a la història per pujar a primera catalana

El primer equip aconsegueix un punt en la darrera jornada de la primera fase de lliga contra el Gironès Sàbat que certifica el bitllet pel play-off d’ascens

El Club Futbol Tordera continua fent història. Amb el nou sistema de competició, els torderencs finalitzen la primera fase regular dins dels 3 primers classificats del subgrup 1B de segona catalana. Això significa que lluitaran per primera vegada a la història del club per pujar a primera catalana. Recordem que en aquests 109 anys de trajectòria, la màxima categoria on ha militat el primer equip ha estat a primera regional.

En la darrera jornada de lliga, disputada diumenge, el CFTordera només necessitava un punt, i així ho va aconseguir. D’aquesta manera, fa valer l’èpica de dimecres passat per posar la cirereta al pastís. Un empat importantíssim contra el Gironès Sabat (1-1) que va posar les coses difícils durant els 90 minuts de joc. Patiment fins a l’últim segon en un partit on els locals es van avançar al minut 17. Però, abans del descans va arribar la reacció torderenca. Després d’una centrada de Pide, Jordi Pujades marcaria un gran gol de taló per posar l’empat al marcador. Tot i les accions de perill que van generar ambdós equips, l’empat a 1 no es mouria. Escoltem el golejador Jordi Pujades, els dos jugadors grocs i vermells Albert Fernández i Aleix Massegú, i l’entrenador del CFTordera, Jose Cáceres.

“hem patit molt, però una vegada estem aquí, que no dubti ningú que lluitarem perquè volem fer història per tot el poble, per nosaltres i per tota la gent de Tordera”

El CFTordera tanca la primera fase en segona posició amb 38 punts en 20 partits (11 victòries, 5 empats i 4 derrotes).

La fase de play-off començarà d’aquí a dues setmanes i el Tordera es veurà les cares amb els 2 equips classificats del seu grup, el Tossa i el Blanes, i amb els 3 equips del subgrup 1A, el Roses, el Torroella i el Begur.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.