IniciNoticiesSocietatTordera disposarà d’un servei de canguratge gestionat pel consell comarcal

Tordera disposarà d’un servei de canguratge gestionat pel consell comarcal

No té cap cost econòmic per a les famílies i es planteja amb tres modalitats, canguratge a locals municipals, canguratge a domicilis i servei de cangur per a activitats. 

En el marc del programa Temps per Cures que promou el departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, el Consell Comarcal del Maresme ha activat un nou servei de canguratge en els municipis de menys de 20.000 habitants, entre ells, Tordera. 

En concret, el servei està adreçat a infants de 0 a 16 anys per ajudar en les tasques de cura familiar, especialment a les dones. No té cap cost econòmic per a les famílies i es planteja amb tres modalitats, canguratge a locals municipals, canguratge a domicilis i servei de cangur per a activitats. 

Així, les famílies ja poden sol·licitar aquest ajut, per fer-ho, només cal que facin la seva petició enviat el formulari que trobaran al web del Consell Comarcal del Maresme amb una antelació mínima de 3 dies abans de necessitar el servei.  Segons indiquen des del Consell Comarcal, la cura de l’infant o adolescent es farà en el domicili particular entre les 7:00h i les 21:00h. Aquest servei només es pot fer servir, com a màxim, 6 hores a la setmana que poden estar distribuïdes de dilluns a divendres en una, dues o tres actuacions setmanals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES