IniciNoticiesEsportsLa majoria dels primers equips torderencs juguen a domicili on destaca el...

La majoria dels primers equips torderencs juguen a domicili on destaca el duel del CFTordera que es juga la promoció d’ascens

Les retransmissions esportives començaran dissabte amb el sènior femení del CEEB Tordera i seguiran amb els partits de diumenge d’hoquei patins i futbol

Ja tenim aquí una nova jornada esportiva amb repartiment de diferents escenaris dels primers equips torderencs. Demà dissabte, el CEEB Tordera Uni Girona visita la pista del CB Igualada amb el repte de seguir sumant triomfs que els permeti seguir en el tren de dalt. Aquest partit corresponent a la jornada 19 de Copa Catalunya es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i pel canal de Youtube a partir de les 17:30h.

També jugarà a domicili el Futsal Tordera. Després d’encadenar 2 victòries seguides, els torderencs visiten dissabte la pista de l’Atlètic Vidreres a les 18h de la tarda.

La cita del CPTordera i del CFTordera d’aquesta setmana serà en diumenge. En hoquei patins, el conjunt torderenc està molt necessitat de victòries, per això buscarà capgirar aquesta situació negativa que arrossega a la pista del tercer classificat, l’Alpicat. Un duel que començarà a les 12:30h i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i pel canal de Youtube. Sergio Alonso, entrenador del CPTordera, comenta que serà un partit complicat per les condicions de la pista.

Segio Alpicat

“tenemos que competir, sí que la pista será muy difícil, pero tenemos que intentar sumar”

Segons la fase regular és l’últim partit del calendari pel CFTordera. Després de la gesta història (al camp de la Unió Girona) que va aconseguir l’equip remuntant un 2 a 0 en contra en 16 minuts, els torderencs depenen d’ells mateixos aquest diumenge per accedir al play-off d’ascens. Amb només 1 punt contra el Gironès Sabat, el CFTordera estaria classificat. Aquesta darrera jornada a la segona catalana serà en horari unificat per tots els equips (16:45h). El partit es podrà seguir en viu via Youtube i Ràdio. Escoltem Jose Cáceres, entrenador del CFTordera.

Jose Gironès-Sabat

A les 17:00h, el pavelló dels països catalans acollirà el partit de segona catalana de futbol sala entre l’Athletic Club Tordera Parc i el FS Hostalriquenc. I per acabar, el sènior masculí del CEEB Tordera es desplaçarà fins a Cassà per disputar el seu enfrontament a les 18:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES