IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana la majoria de partits es juguen a casa

Aquest cap de setmana la majoria de partits es juguen a casa

El partit destacat de la jornada serà el que disputarà el CFTordera contra el Cal Aguido al municipal d’esports on els torderencs estan obligats a guanyar si volen fer història classificant-se per la fase d’ascens

Ja tenim aquí la primera jornada del mes de març amb ple de partits a Tordera. Demà dissabte començarà l’activitat esportiva a les 17:30h. El camp municipal acollirà un dels partits de la jornada a la segona catalana de futbol entre el CFTordera i el Cal Aguidó. Un derbi que serà clau per definir les primeres posicions de la classificació en aquesta penúltima jornada de lliga. El CFTordera està obligat a guanyar si vol fer història classificant-se per la fase d’ascens. Un duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube.

A la mateixa hora 17:30h, però al pavelló dels Països Catalans es disputarà la jornada 18 a la segona catalana de bàsquet. El sènior masculí del CEEB Tordera rebrà la visita del Club Esportiu Onyar amb la intenció de recuperar les bones sensacions després de l’última derrota. El mateix objectiu que tindrà el primer equip femení a les 19:30h. Les torderenques no depenen d’elles mateixes per quedar entre les 4 primeres. Aquest dissabte, el partit contra el Joventut les Corts es podrà seguir en directe per la 107.1FM i pel segon canal de Youtube.

A les 19:45h serà el torn del CPTordera al Parroquial contra l’Espanyol. Els grocs i vermells es juguen la permanència a l’OK Lliga Plata Sud després de complicar-se la vida amb l’última derrota a la pista del cuer. Aquest enfrontament també es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i mitjançant el canal de Youtube habitual. La jornada de diumenge serà pels conjunts de futbol sala. Els 2 equips venen de guanyar en la passada jornada i aquest cap de setmana tenen una nova oportunitat per continuar en aquesta línia. El Futsal Tordera visitarà la pista del Sant Gregori Almogàvers a les 18:00h. I l’Athletic Club Tordera Parc jugarà a casa contra l’Atlètic Vidreres a les 19:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES