IniciNoticiesCulturaLa novel·la "Nosaltres, després" de Sílvia Soler o llibres de formació de...

La novel·la “Nosaltres, després” de Sílvia Soler o llibres de formació de l’ACTIC o Cursos de Català entre els més prestat a la biblioteca de Tordera durant l’any 2022

Pel que fa a les novel·les juvenils, destaca el llibre del torderenc Quim Haro Escales de Cargol o els llibres de Harry Potter.

Jo, que no he conegut els homes’ de Jacqueline Harpman, la ‘Trena’ de Laetitia Colombani i ‘Nosaltres, després’ de la Sílvia Soler han estat alguns dels llibres de novel·la i poesia per a adults més prestat a la Biblioteca de Tordera durant l’any 2022. També destaquen els llibres de formació de l’ACTIC i Cursos de Català. Ho explica la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

Més prestats 1

“tots els llibres de formació, com l’ACTIC o aprendre català tenen molta demanda, i això és bo”

Pel que fa a les novel·les juvenils, destaca el llibre del torderenc Quim Haro ‘Escales de Cargol o bé els llibres de Harry Potter. També destaquen els préstecs de còmics Manga, o en públic infantil ‘Agus i els monstres’, ‘La mortina’ o ‘La casa dels ratolins’. Escoltem, Silvia Anfronts.

Més prestats 2

A nivell de la xarxa de Biblioteques Municipals els llibres més prestats durant l’any 2022 van ser la darrera novel·la de Julia Navarro, De ninguna parte, se situa en primera posició. La segueix la història coral sobre la reconciliació de Sílvia Soler, Nosaltres, després. Finalment trobem el Premi Planeta 2021, La Bestia, escrita per tres homes sota el pseudònim de Carmen Mola.

Cal recordar que la Xarxa de Biblioteques Municipals de la diputació de Barcelona està composta per 228 biblioteques municipals i 10 bibliobusos.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES