IniciNoticiesEsportsEls torderencs Gerard Camps, David Gelmà i Ivan González participen a la...

Els torderencs Gerard Camps, David Gelmà i Ivan González participen a la Copa del Rei d’hoquei patins

A partir de demà i fins el diumenge, Calafell es convertirà per primer cop en l’epicentre de l’hoquei patins estatal acollint l’edició d’enguany de la Copa del Rei

Demà dijous es dona el tret de sortida a la Copa del Rei d’hoquei patins. Una vegada més dins d’aquest esdeveniment tindrem representació torderenca. En el Reus Deportiu Virginias milita el jugador torderenc David Gelmà i el porter titular del Parlem Calafell serà en Gerard Camps. A més d’ells dos hem de destacar la presència de l’àrbitre Ivan González que tampoc es perdrà la cita. Ell mateix analitza el paper dels àrbitres en aquesta competició.  

Ivan Gonzalez

El jugador del Reus Deportiu Virginias, David Gelmà, comenta que és la competició que tothom té ganes de jugar.

David Gelmà 1

El primer partit que jugarà Gelmà serà contra l’amfitrió on es trobarà amb en Gerard Camps. Per això, es mostra content que dos torderencs estiguin a una fase final de la Copa del Rei.

David Gelmà 2

En Gerard Camps explica que s’han exhaurit tot les entrades i que disputar la Copa a casa serà molt especial.

Gerard Camps

“El primer objectiu és competir molt bé per poder passar l’eliminatòria de divendres, que serà un partit molt emocionant i amb molt caliu, ja que és un derbi de Tarragona”

L’edició d’enguany comença demà i finalitzarà diumenge a Calafell que es convertirà per primer cop en l’epicentre de l’hoquei patins estatal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES