IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera juga a casa i la resta de primers equips...

El Futsal Tordera juga a casa i la resta de primers equips juguen fora

Cap de setmana important per les aspiracions dels conjunts torderencs que hauran de fer-se forts a domicili

Dissabte a les 17:00h l’únic equip que jugarà a casa serà el Futsal Tordera. Ho farà contra el Tossa, cuer de la categoria.

A la mateixa hora, però a Madrid començarà la jornada 15 a l’OK Lliga Plata Sud. El CPTordera intentarà mantenir-se a mitja taula a la pista del cuer, un rival que va plantar cara als torderencs al Parroquial en el partit de la primera volta. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i mitjançant el segon canal de Youtube.

A les 17:30h serà el torn del CFTordera. Després d’una setmana de descans, els torderencs s’han pogut recuperar dels dos últims resultats negatius. El duel serà tota una final contra el Malgrat, qui també està lluitant per entrar a les 3 primeres places que donen accés al play-off d’ascens. D’aquesta manera, el CFTordera s’ha sumat als vídeos promocionals del tram decisiu de la temporada:

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube habitual.

En bàsquet, el primer equip masculí del CEEB Tordera té un enfrontament complicat contra un rival directe a la classificació. Les torderenques visiten la pista CB Tona a les 17:30h. La cita del sènior femení de Copa Catalunya d’aquesta setmana tancarà un mes intens on han aconseguit sumar la victòria en els 3 partits que han disputat. Les noies visiten la pista del Premià de Mar, segon classificat, a les 17:45h. Aquest partit també es podrà seguir a través del tercer canal de Youtube de Ràdio Tordera.   Per acabar us informem que el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc, juga el seu partit dissabte a les 18h a la pista del Vall-Llobrega Futbol Sala B.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES