IniciNoticiesEsportsUn any més el torneig FIT Promises 23 assoleix un gran nombre...

Un any més el torneig FIT Promises 23 assoleix un gran nombre de participants amb un alt nivell

El CFTordera va posar Tordera al mapa del futbol internacional acollint el torneig de futbol 7 durant tot el cap de setmana

El passat divendres i durant tot el cap de setmana, el Camp Municipal d’Esports de Tordera va acollir els partits del torneig de futbol 7 Fit Promises 2023. Un esdeveniment que organitza l’empresa –associació Footvia amb la col·laboració i participació d’equips del CFTordera. Les categories dels dos equips Alevins i el cadet femení van ser les protagonistes en el nostre municipi. SL Benfica, FCBarcelona, RCD Espanyol, Girona FC, Badalona, CF Lloret o CE Europa son alguns conjunts que van disputar partits i les fases regulars de l’activitat. El coordinador esportiu de futbol 7 del CFTordera, Josep Lleonart, fa una valoració positiva del torneig.

Lleonart 1

“són oportunitats que els nens per gaudir i passar-s’ho bé sortint de la rutina i entrenaments. Tots volen guanyar, però quan venen equips punters t’has d’emportar l’experiència”

Segons Lleonart, el fet de gaudir de la presencia d’equips d’un alt nivell i que són referents a nivell mundial, fa que sigui una sort veure’ls jugar al camp municipal d’esports.

Lleonart 2

Dins del torneig també van participar diferents equips del CFTordera. El mateix coordinador destacava la participació del cadet femení i dels alevins.

Lleonart 3

En el cap de setmana de carnestoltes tampoc es van aturar 4 equips més del CFTordera. L’Infantil femení va participar en un torneig a Palafolls competint a un alt nivell. L’Aleví C i D van estar presents a la Carnaval Cup organitzada per l’AEILL Cerdanyola de Mataró. I per últim, l’Infantil A va viure una jornada intensa des de les 7 del matí fins al vespre a la Promises Montseny Cup.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES