IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del CPTordera crea per aquesta temporada el...

La secció de patinatge artístic del CPTordera crea per aquesta temporada el quartet promoció

L’equip estarà format per patinadores del grup xou júnior promoció i començarà la competició al juny

Des de la secció de patinatge artístic del CPTordera continuen preparant i entrenant per obtenir bons resultats aquesta nova temporada. Actualment, les patinadores estan centrades en els diferents Opens que es porten a terme per poder tenir una bona puntuació dins del rànquing de la Federació Catalana de Patinatge. Segons en Josep Romaguera, delegat de l’entitat, són unes proves molt demandades per tots els clubs.

Romaguera 1

Aquest passat cap de setmana 6 patinadores del club torderenc es van estrenar en el primer Open del curs 2023 aconseguint dues primeres posicions. Ho detalla el mateix Romaguera.

Romaguera 2

A més, com a novetat d’aquest any, la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera està treballant amb un nou projecte que es posarà en escena a partir del juny. Es tracta d’un nou equip de quartet promoció que estarà format per 4 patinadores del grup xou júnior promoció. El delegat de la secció ho avançava al Show dels Esports.

Romaguera 3

“ho compaginen tot, passen més temps amb les proves individuals, però un dia o dos a la setmana es dediquen al grup de quartet i al grup de xou”

En total, l’entitat torderenca competirà amb 3 equips en la categoria grupal. Serà el tercer any del xou júnior promoció i el primer pel quartet promoció i pel quartet que competirà al Consell Comarcal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES