IniciNoticiesPolíticaPrimera reunió de la taula per a la reindustrialització de Nylstar Blanes

Primera reunió de la taula per a la reindustrialització de Nylstar Blanes

S’ha acordat que per a la propera trobada es farà un resum d’actius i passius de la companyia blanenca.

La taula per a la reindustrialització de la fàbrica Nylstar Blanes s’ha reunit per primer cop aquest dimecres després de l’anunci de la seva constitució la setmana passada. La taula, impulsada per l’Ajuntament de Blanes, està formada pel consistori, el Departament d’Empresa i Treball i el comitè d’empresa. Es tracta d’una eina que ha de servir per buscar projectes de viabilitat per l’empresa després que aquesta presentés un concurs de creditors en fase de liquidació.

La primera reunió de la taula s’ha acordat que per a la propera trobada es farà un resum d’actius i passius de la companyia blanenca. Es tracta de fer un inventari de tota la maquinària disponible i les possibles comandes que es poden servir. A partir d’ara abordaran les opcions de futur de la factoria blanenca.

L’encàrrec d’elaborar aquest inventari l’assumirà el comitè d’empresa i els representants de l’empresa, ja que tenen al seu abast les dades necessàries per fer el llistat de forma acurada. Per la seva banda, la Generalitat ha assumit la funció de tutela i el consistori blanenc haurà d’estudiar quines activitats industrials podrien desenvolupar-se a les antigues instal·lacions de Safa. Ara caldrà definir quins usos i qualificacions té cada espai i també quines llicències es poden donar en cada una de les naus i edificacions que conformen les instal·lacions de Nysltar. L’empresa havia anat reduint les zones on tenia activitat i per això caldrà revisar la normativa urbanística. La propera trobada serà d’aquí a dues setmanes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES