IniciNoticiesEsportsLa ruta Transmaresme dóna el tret de sortida a Tordera

La ruta Transmaresme dóna el tret de sortida a Tordera

La intenció dels impulsors és obrir un recorregut per pistes i camins, apte per a tots els perfils de caminaires, que es pugui completar de forma lliure durant tot l’any

El proper diumenge 19 de febrer, l’entitat excursionista Calella Marxa impulsa la Transmaresme. Una ruta de 77 quilòmetres que permetrà gaudir del territori i el patrimoni paisatgístic, natural, geològic, cultural i patrimonial del Maresme. Amb l’ajuda d’altres entitats han organitzat una caminada de “reconeixement” que arrencarà aquest diumenge amb la primera de les 4 etapes en què han dividit la ruta. Se sortirà de Tordera i anirà fins al Coll de Basses, passant per les esglésies de Sant Esteve de Tordera i de Sant Llop d’Hortsavinyà, el forn de calç de can Pica, can Benet Vives i l’ermita de Santa Maria de Montnegre. Lluis Barri, de Calella Marxa, explica la idea.

Lluís Barri 1

La intenció dels impulsors és obrir un recorregut per pistes i camins,apte per a tots els perfils de caminaires, que es pugui completar de forma lliure durant tot l’any. Ho destaca el mateix Lluis Barri.

Lluís Barri 2

“és una ruta fàcil i tothom la pot fer, a la primera etapa hi ha 500 metres de pujada, però poc a poc es poden anar fent”

Les altres tres etapes de la Transmaresme es faran el 26 de març, entre el Coll de Basses i Canyamars (20 quilòmetres); el 29 d’octubre, recorrent els 20 quilòmetres que hi ha entre Canyamars i el Coll de Gironella; i finalment, el 19 de novembre, arribant a Montgrat, un tram de 18 quilòmetres, completant els 77 del total de la ruta. La durada de les etapes serà aproximadament de 7 hores, on s’inclou una parada per dinar. Les inscripcions per la primera etapa ja estan cobertes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES