IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el Benjamí A i l’Infantil A de l’Athletic Club Tordera...

Aquest dissabte el Benjamí A i l’Infantil A de l’Athletic Club Tordera disputen les finals de la Copa Girona de futbol sala i el femení del CEEB Tordera juga a Tarragona

El primer partit que es jugarà serà a les 11:00h i enfrontarà el Benjamí A contra el Sant Julià de Ramis EFS i a les 14:00h l’Infantil A es veurà les cares contra l’Inter Esportiu Malgrat

Tot i aturar-se les competicions en motiu del carnestoltes, aquesta cap de setmana 3 equips torderencs no descansaran. El Pavelló Municipal Joel González de Vilafant serà l’escenari de les 6 finals de la Copa Girona de Futbol Sala que tindran lloc aquest dissabte 18 de febrer. Dues de les finals tindran gust torderenc. El Benjamí A i l’Infantil A són els conjunts de l’Athletic Club Tordera Parc que buscaran proclamar-se campions de la Copa Girona. El primer partit que es jugarà serà a les 11h i enfrontarà el Benjamí A contra el Sant Julià de Ramis EFS. A les 14h l’Infantil A de l’Athletic Club Tordera Parc es veurà les cares contra l’Inter Esportiu Malgrat. En Ramon Montemar coordinador esportiu de l’entitat ens explicava com arriben els dos conjunts a la final.

Ramon Copa Girona final 1

“El Benjamí arriba en el millor moment, ve de ser campió de lliga I tenim més números de guanyar. L’Infantil està més complicat ve de perdre contra el Malgrat”

El coordinador del club comentava que han organitzat un autocar per anar i tornar, i un dinar amb totes les famílies i jugadors.  

Ramon Copa Girona final 2

La jornada esportiva continuarà a la tarda amb el partit del sènior femení del CEEB Tordera. Dissabte, el conjunt torderenc es desplaçarà a la pista del Tarragona per disputar el partit aplaçat corresponen a la jornada 11 de lliga. L’equip intentarà batre aquest rival directe per optar a les 4 primeres places de la lliga. Segons les jugadores Marina Serra i Thais Morales tenen més a perdre que a guanyar.

Marina Thais 2

L’enfrontament serà a les 18:00h i es podrà seguir a través de les xarxes socials del Show dels Esports i de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES