IniciNoticiesComerçKave Home iniciarà operacions a la seva nova plataforma logística de Tordera...

Kave Home iniciarà operacions a la seva nova plataforma logística de Tordera al març

La seva arribada ha comportat la transformació del polígon industrial.

L’empresa de mobles i decoració de la llar Kave Home preveu instal·lar-se a la seva nova plataforma de Tordera al mes de març.  La companyia, ubicada a Sils, ja havia expressat fa aproximadament un any els seus plans de traslladar i centralitzar tota la seva logística de distribució en aquesta plataforma, que actualment es troba repartida: el 50% es gestiona des del seu centre logístic de Fogars de la Selva, de 30.000 metres quadrats, i l’altra meitat restant es canalitza a través de magatzems externs. Per tant, Tordera serà el destí final d’aquesta empresa. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, valora molt positivament l’arribada de la multinacional catalana al municipi.

Alcalde Kave Home 1

“Portarà feina i diners”

Les operacions al nou complex començaran en una superfície de 55.000 metres quadrats, però es contempla ampliar-la fins als 90.000. Serà en una nova nau localitzada a l’espai de La Mina d’Or de Tordera. És justament per això que aquesta arribada ha comportat la transformació d’aquest polígon industrial de Tordera. L’Alcalde detalla les obres fetes per facilitar-ne el servei.

Alcalde Kave Home 2

Entre les accions també s’instal·larà una rotonda d’accés al polígon de la Mina d’Or de Tordera per facilitar-ne l’entrada i sortida de vehicles. Se situarà entre l’entrada del Polígon i l’actual rotonda de davant de l’empresa Suntory. L’expansió internacional i el creixement econòmic son dos dels elements destacats del balanç anual de Kave Home. Segons l’empresa, la seva facturació ha ascendit al 2022 fins als 153 milions d’euros, una xifra que supera en el 34% la de l’exercici anterior, i duplica els resultats de 2020. En aquest mateix període, també han obert “un total de 42 punts de venda físics nous en 13 països diferents”, 40 dels quals són franquícies o botigues shop-in-shop, i dos botigues pròpies.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES