IniciNoticiesSalutLa grip torna a créixer a Tordera

La grip torna a créixer a Tordera

El CAP Tordera registra diàriament entre 40 i 50 casos de grip

Després de setmanes a la baixa, la circulació del virus de la grip torna a créixer a Tordera i a la resta de Catalunya, tal com mostren les dades del Sistema d’Informació per a la Vigilància d’Infeccions a Catalunya (SiViC). De fet, els experts vaticinen que estem davant d’un nou pic epidèmic de la grip. Segons el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia el centre registra diàriament entre 40 i 50 casos de grip.

Heredia grip 1

“tenemos un impacto de la gripe bastante importante”

De forma paral·lela, la resta de virus respiratoris també augmenten, així com els positius de coronavirus. En aquest cas, però, el creixement s’ha produït en menys mesura i la xifra és similar a la registrada fa dues setmanes. La cobertura de la vacunació contra la covid-19 és del 68% a Tordera. La cobertura de vacunació antigripal d’un 65% en els majors de 80 anys. Unes dades que Leonardo Heredia valora com a molt positives.

Heredia grip 2

La incidència de la grip registra un clar ascens en totes les franges d’edat, amb clar predomini en la franja d’entre 15 i 44 anys. El CAP Tordera recorda que es pot demanar visitar al telèfon 937642790 o a través de la meva salut.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES