IniciNoticiesEsportsVictòries importants en hoquei patins i en bàsquet

Victòries importants en hoquei patins i en bàsquet

Després de 3 derrotes seguides, el CPTordera torna a guanyar, i els sèniors del CEEB Tordera es fan forts a casa

Jornada esportiva molt positiva pels primers equips de Tordera. Tots els partits que s’han jugat al municipi han aconseguit sumar punts. Dissabte, el municipal d’esports va lluir una entrada de gala per acollir el derbi entre el CFTordera i el Blanes. A falta de 3 partits per acabar la primera fase a la segona catalana, es presentava com un dels partits de la jornada, i així va ser. Un enfrontament vibrant i emocionat fins a l’últim instant que només va permetre sumar un punt cada equip (3-3). Una primera part fluixa dels torderencs va permetre dominar els visitants. Abans d’arribar al descans amb l’1 a 2, el Blanes es quedaria amb un jugador menys. A la represa, amb l’entrada de Pitu i els seus 2 gols, el CFTordera es posaria per davant en el marcador (3-2). Però el Blanes tancaria el derbi aconseguint l’empat a 3 en l’últim minut.

En hoquei patins, victòria molt important i necessària del CPTordera contra un dels rivals més forts de la categoria, el CP Vic. Els torderencs trenquen així una ratxa de 3 partits sense guanyar a l’OK Lliga Plata Sud. A la primera part, el partit arribaria al descans amb tot de cara pels locals en posar-se per davant per 2-0 gràcies a Daniel Treccagnoli i Eloi Matas. A la represa, el CPTordera continuaria agafant distancies en el marcador amb dos gols més d’Eric Elias i Eloi Matas. Amb un 4-0, el CP Vic començaria la remuntada fins a empatar el partit. Finalment, a 16 segons per acabar el duel, Eloi Matas en una gran jugada personal, tot sol contra 3 rivals marcaria el cinquè i últim gol del partit, donant el triomf als torderencs.

En bàsquet, doble victòria dels primers equips del CEEB Tordera. Per un costat, gran partit del sènior masculí que aconseguiria imposar-se al CE Vilatorta per 34 punts de diferència (85-51). Partit dominat totalment pels torderencs d’inici a final i amb un encert altíssim. L’equip se situa quart a la classificació a 2 punts del líder.

També, victòria molt important pel primer equip femení que ha d’afrontar un mes de febrer decisiu a Copa Catalunya i per mantenir-se a la part alta de la classificació. Les torderenques van guanyar al EBAE SESE per 70-63 en un enfrontament intens on el CEEB Tordera va dominar la primera part i l’EBAE SESE la segona. Les visitants retallarien distàncies després de vestidors amb l’inici del 3 període, però les torderenques tancarien el partit en l’últim tram de partit. En futbol sala, només l’Athletic Club Tordera Parc va poder sumar els 3 punts en aquesta jornada a segona divisió. Va ser a casa contra el Farners CE (6 a 1). El Futsal Tordera no va poder a la pista del Lloret on va caure derrotat per 5 a 2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES