IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tots els primers equips, a excepció del Futsal...

Aquest cap de setmana tots els primers equips, a excepció del Futsal Tordera, juguen a casa

Molta activitat esportiva que tindrem a les instal·lacions municipals en aquesta nova jornada esportiva. Alguns partits decisius pels interessos dels equips torderencs

La jornada de dissabte començarà amb l’únic partit que es disputarà fora de Tordera. Segon cap de setmana seguit que el Futsal Tordera jugarà com a visitant. Després de perdre en l’anterior jornada, els torderencs visiten la pista del Lloret CFS. Aquest enfrontament de la jornada 7 a la segona divisió serà a les 15h.

A les 16:30h serà el torn del CFTordera. El primer equip encara la jornada 19 de lliga amb tot un derbi contra el Blanes. Els torderencs estan a 4 partits de classificar-se per la promoció d’ascens. Es mantenen en segona posició, tot i perdre la setmana passada. Aquest dissabte nova oportunitat per sumar els 3 punts a casa. El partit es podrà seguir a través del 107.1FM i també mitjançant el canal de Youtube.

En bàsquet, el pavelló dels països catalans acollirà els dos enfrontaments dels sèniors del CEEB Tordera. Primer, l’equip masculí rebrarà la visita del CE Vilatorta a les 18:15. Posteriorment, a partir de les 20h es podrà seguir per Ràdio Tordera i el segon canal de Youtube, el CEEB Tordera Uni Girona contra l’Ebae Sese de Barcelona en la jornada 16 a Copa Catalunya. A l’equip femení li ve un tourmalet de partits difícils, per això, l’entrenador Marc Delemus espera que les lesions respectin a l’equip. 

Marc Delemus EBAE

“fins a final de temporada tots els partits són complicats, només demano que ens deixin treballar i competir amb tot l’equip al complet”

En hoquei patins, també hi ha un plat fort al Parroquial. Un CPTordera en hores baixes, buscarà la victòria contra el CP Vic. Segons l’entrenador de l’equip torderenc, els punts s’han de quedar a casa.

Alex Lopez Vic

“Si resolem els erros puntuals, estic convençut que el Tordera plantarà cara i recuperarà molts punts en aquesta segona volta”

L’enfrontament serà a les 19:45h i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube de l’emissora. En la jornada de diumenge, l’Athletic Club Tordera Parc disputarà la jornada 7 de lliga contra el Farners CE. El partit començarà a les 17:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES