IniciNoticiesEsportsEl CFTordera presenta la nova col·lecció oficial de cromos del club

El CFTordera presenta la nova col·lecció oficial de cromos del club

A l’àlbum, a més de les plantilles completes dels diferents equips, podem trobar els cromos per equips, així com un apartat per recollir les firmes i dedicatòries dels jugadors de la primera plantilla

El Club Futbol Tordera treu a la venda l’àlbum de cromos oficial del club, on hi ha representats tots els conjunts, des del primer equip de segona catalana fins a l’escoleta i l’equip dels Invencibles. Les estrelles d’aquests cromos no són ni Leo Messi ni Cristiano Ronaldo, sinó tots/es els jugadors i jugadores, responsables i treballadors del club.

El projecte és fruit de les ganes i il·lusió de compartir la història del club amb tots els aficionats al CFTordera. Els cromos es venen a les oficines del club i al Bar Mari, al preu d’1 euro el paquet, mentre que els àlbums es poden adquirir per 3 euros, amb reserva prèvia.

A l’àlbum, a més de les plantilles completes dels diferents equips, podem trobar els cromos per equips, així com un apartat per recollir les firmes i dedicatòries dels jugadors de la primera plantilla. Aquest proper dissabte 11 de febrer, en motiu del derbi de la jornada 19 de lliga entre el primer equip i el Blanes, es realitzarà una rifa per poder obtenir els primers exemplars. El partit serà a les 16:30h al camp municipal d’esports.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES