IniciNoticiesEsports6 patinadores torderenques es proclamen campiones del Campionat de Barcelona amb els...

6 patinadores torderenques es proclamen campiones del Campionat de Barcelona amb els seus clubs

La Claudia Carrión, Berta Roig, Marina Ruiz, Maria Solé, Lidia Codolà i Nuria Bazan s’han classificat pel Campionat de Catalunya de Grups Xou, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de març a Granollers

La temporada 2023 de Grups Xou s’ha estrenat aquest cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic amb el Campionat de Barcelona. El primer dia de competició, dissabte, va ser el torn dels quartets on la torderenca Claudia Carrión va quedar en primera posició del podi amb el CPA Caldes d’Estrac. El jurat va puntuar l’actuació amb un total de 34.50 punts. Un disc que portava per nom “Tres Seixanta. Som diamants, quan la llum entra i es mou dins de nosaltres som capaces d’eclipsar-te fins a seduir-te”. La Claudia Carrión detalla que la coreografia d’enguany tenia més dificultat que la de l’any passat. 

Claudia Carrion

Diumenge una quinzena d’actuacions van cloure el campionat. Les primeres en materialitzar-se van ser les de Xou Júnior, una categoria que va tenir un campió maresmenc, el CEPA Malgratenc, amb l’actuació ‘Sköl!’. Club de les torderenques Berta Roig, Marina Ruiz, Maria Solé, Lidia Codolà i Nuria Bazan que van aconseguir revalidar el títol de campiones de l’any passat. La Berta Roig explicava qué representava el disc i com van ser les hores prèvies a sortir a pista.

Berta Roig

L’actuació va obtenir una puntuació de 17.28. Tot i els nervis, la Marina Ruiz comenta que ho van gaudir molt. 

Marina Ruiz

“els minuts previs van ser els pitjors, però un cop a pista quan escoltes la música només penses en fer el disc i disfrutar-ho. Ho deixo tot fora de pista”

Les 6 torderenques s’han classificat pel Campionat de Catalunya de Grups Xou, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de març a Granollers.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES