IniciNoticiesEsportsCESC FÀBREGAS VISITA TORDERA PER PRESENTAR EL “CAMPUS CESC”, QUE SE CELEBRARÀ...

CESC FÀBREGAS VISITA TORDERA PER PRESENTAR EL “CAMPUS CESC”, QUE SE CELEBRARÀ A LA NOSTRA POBLACIÓ EL PROPER MES DE JULIOL

L’alt nivell de qualitat de les instal·lacions esportives de Tordera i la situació geogràfica del municipi han estat dos dels motius principals perquè la organització del campus Cesc Fàbregas hagi escollit Tordera com a seu del segon campus de futbol. El “Campus Cesc” és una iniciativa privada que es presenta amb l’objectiu de millorar la tècnica i els coneixements  de futbol i que vol reforçar entre els més joves valors com el respecte, la convivència o el treball en equip. El futbolista Cesc Fàbregas va visitar Tordera aquest passat dissabte per presentar el projecte del Campus. Cesc Fàbregas va explicar per quin motiu havia triat Tordera per realitzar el campus.

Cesc Fàbregas confia que el campus d’aquest estiu sigui un èxit.

Un cop finalitzada la roda de premsa, Cesc Fàbregues va visitar el camp municipal de futbol on va estar firmant autògrafs a tots els seus admiradors i admiradores. El “Campus Cesc” tindrà lloc del 9 al 17 de juliol i s’adreça a nens i nenes de 7 als 15 anys. Durant aquests dies els participants al campus faran activitats esportives i lúdiques a diferents equipaments municipals i s’allotjaran a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglesias. La Caixa patrocinarà l’estada de quatre joves de Tordera sense recursos. Cesc Fàbregas, a través d’Aldees Infantils, també convida tres joves al Campus.

Cesc Fàbregas tornarà a Tordera després del Mundial per assistir al Campus i qui sap, si ja, com a jugador del FC Barcelona.

Les inscripcions per participar al “Campus Cesc” es poden fer a través del web de la organització: www.campuscesc.com i són limitades. Tal com es va fer l’edició anterior, aquest any també s’han obert inscripcions a Anglaterra amb l’objectiu de promoure la participació de joves jugadors britànics tant per compartir la seva tècnica futbolística com per fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES