IniciNoticiesSocietatEL JUTJAT DE PAU ESTRENA NOVES INSTAL·LACIONS A L’EDIFICI CAN FLORIS.

EL JUTJAT DE PAU ESTRENA NOVES INSTAL·LACIONS A L’EDIFICI CAN FLORIS.

El Jutjat de Pau de Tordera ha obert aquest matí les portes de les seves noves instal·lacions situades a la segona planta de l’edifici Can Floris, a la plaça de l’Església, on també s’hi ubica l’emissora municipal Ràdio Tordera.

Les noves instal·lacions disposen de més espais i despatxos per a les gestions del jutjat i del registre civil, a l’hora que també compten amb una sala per a la celebració d’actes i vistes.

El Jutjat de Pau es trobava fins ara a la planta baixa de l’Ajuntament. El trasllat del servei a les noves instal·lacions de Can Floris, permetrà crear la nova oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Tordera. En els pròxims mesos, la planta baixa de la casa consistorial es convertirà en una finestreta única d’atenció de manera que els usuaris puguin resoldre les qüestions administratives sense necessitat de desplaçar-se als departaments municipals corresponents. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Les obres de la nova oficina d’atenció al ciutadà, i el programa informàtic per crear la oficina en xarxa, tenen un pressupost de 185.000 euros, que s’ubiquen dins el milió sis-cents mil que el govern ha concedit a l’ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES