IniciNoticiesSocietatA partir d’avui entra en vigor la prohibició temporal de l'accés de...

A partir d’avui entra en vigor la prohibició temporal de l’accés de patinets elèctrics al transport públic de Tordera

Durant la primera setmana es farà un treball d’informació i avís entre els diferents usuaris/es del servei

Seguint amb la líniea genèrica de l’aplicació de la normativa part de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), a partir del proper dilluns 6 de febrer, també entrarà en vigor la prohibició temporal de sis mesos de l’accés de patinets i monocicles elèctrics al transport públic de Tordera. 

Una restricció que ja s’aplica des del passat dimecres 1 de febrer de 2023 a tots els transports públics que depenen de la Generalitat (Rodalies, FGC, busos interurbans), de l’AMB (Metro i Bus Metropolità) i al TRAM. S’aplica tant als serveis diürns com nocturns. Així mateix, la prohibició també és adoptada per l’ATM de Tarragona, l’ATM de Lleida i l’ATM de Girona. 

A conseqüència de l’explosió d’un patinet elèctric en un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) el passat 17 de novembre, els diferents titulars dels serveis del transport públic van acordar aquesta mesura temporal i que a la vegada, s’instava a la resta de les administracions titulars dels serveis i als operadors de transport públic a la modificació de les condicions generals d’utilització dels seus serveis de manera que incloguin aquest nou canvi. Les administracions justifiquen la mesura per “garantir al màxim la seguretat dels usuaris” i perquè aquest període suposa un “temps raonable” per estudiar com reduir el risc a zero. En canvi, els usuaris i les empreses de mobilitat lamenten aquesta prohibició i la veuen completament desproporcionada. Escoltem alguns usuaris de transport públic.

Usuaris patinets

“EL MATEIX QUE HA PASSAT AMB UN PATINET PODRIA HAVER PASSAT AMB UN MÒBIL I UN ORDINADOR, NO?”

Des de la regidoria de transports de l’Ajuntament de Tordera, es comunica que durant la primera setmana d’aplicació del servei, es farà un treball d’informació i avís entre els diferents usuaris/es del servei. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES