IniciNoticiesRegidoriesAqualia neteja totes les estacions de bombeig d'aigües residuals de Tordera per...

Aqualia neteja totes les estacions de bombeig d’aigües residuals de Tordera per prevenir problemes d’inundacions

Aquestes tasques són necessàries per eliminar els residus, principalment tovalloletes, plàstics, sabó i fulles, entre d’altres, que podien afectar el correcte funcionament diari dels equips de bombeig.

Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Tordera, ha dut a terme durant aquest mes de gener la neteja de les estacions de bombament d’aigües residuals (EBAR) que hi ha al municipi. Aquestes tasques són necessàries per eliminar els residus, principalment tovalloletes, plàstics, sabó i fulles, entre d’altres, que podien afectar el correcte funcionament diari dels equips de bombeig.

Concretament les tasques preventives de neteja s’han fet a les EBARs Pollastres, Passatge Amistat, Dr. Carreras, ETAP, Sant Pere, Vallplana i Pollancre (Mas Reixach), Sureda-Alzinar (Mas Reixach), Vilafranca, Montgat i C/ Calella (Àgora Parc), Can Verdalet (Polígon) i Niàgara Parc. En totes elles s’ha comprovat que les bombes funcionen correctament i que les instal·lacions es troben en bon estat.

Segons ha explicat el responsable d’Aqualia a Tordera, Jesús Coma, amb aquesta actuació de manteniment preventiu han eliminat el possible risc d’obturació de les bombes.

Coma Aqualia 1

“mirem de treure residus que poden provocar que deixin de funcionar les bombes”

Aqualia recorda que, a més d’aquestes tasques de neteja programada que realitza, els ciutadans poden contribuir al manteniment de les instal·lacions evitant tirar brutícia en els embornals, la qual cosa provoca obstruccions i males olors als carrers. A més, aconsella no utilitzar el vàter com a paperera per evitar problemes en el clavegueram i en els processos biològics de depuració i convida als ciutadans a unir-se al compromís amb el medi ambient en benefici de tothom.

Coma Aqualia 2

Amb aquestes actuacions, Aqualia i l’Ajuntament de Tordera reiteren el seu compromís de manteniment i millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES