IniciNoticiesEsportsEl Benjamí A de l’Athletic Club Tordera Parc es proclama campió de...

El Benjamí A de l’Athletic Club Tordera Parc es proclama campió de lliga

Amb triple empat entre els 3 primers classificats, els torderencs sumen una nova lliga de futbol sala gràcies a la diferencia de gols

Excel·lent inici de temporada del Benjamí A de l’Athletic Club Tordera Parc. Un equip que ve de passar un any dolent de resultats, ara ha fet un salt qualitatiu amb 2 entrenadors nous. L’Isaac Ruiz i el seu pare, Nazario Ruiz, són els encarregats de dirigir el Benjamí A, amb el qual s’han proclamat campions de lliga. L’equip ha disputat 10 partits, ha guanyat 8 i ha empatat 2. Uns números que també han aconseguit el Girona EFS A i el Sant julià de Ramis EFS A. Amb aquest triple empat el campió s’ha decidit per la diferencia de gols. L’entrenador Isaac Ruiz explica com està organitzat l’equip.

Isaac Ruiz 1

A més, el Benjamí A és finalista de la Copa Girona. Un enfrontament que es disputarà el 18 de febrer a Vilafant contra Sant julià de Ramis EFS. L’entrenador analitzava la participació de l’equip a la Copa Girona.

Isaac Ruiz 2

Després d’acabar la lliga, ara el Benjamí A jugarà la Copa Catalunya en un grup on també hi és el Benjamí B de l’Athletic. Segons Isaac Ruiz un partit difícil però que alhora pel club ha de ser una festa.

Isaac Ruiz 3

Tot i recollir els fruits i haver obtingut resultats molt bons fins al moment, la temporada no va començar gaire bé. Ho explica el mateix entrenador del Benjamí A, Isaac Ruiz.

Isaac Ruiz 4

Dissabte comença la Copa Catalunya a la pista del Girona a les 10:50h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES