IniciNoticiesEntitatsLa FAGEM edita una guia per ajudar a les empreses de la...

La FAGEM edita una guia per ajudar a les empreses de la comarca a implementar polítiques de diversitat

La guia presenta eines per a eliminar qualsevol mena de discriminació, ja sigui per qüestions de sexe, raça, orientació sexual o qualsevol altre condició.

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) publica una guia per ajudar a les empreses de la comarca a implementar polítiques de diversitat en el seu dia a dia. Aquesta publicació vol ser una eina útil per avançar cap a una gestió més responsable del conjunt d’empreses que configuren el teixit productiu del Maresme.

En la seva tasca de fomentat la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral, la FAGEM ofereix aquesta guia per ajudar a eliminar qualsevol mena de discriminació, ja sigui per qüestions de sexe, raça, orientació sexual o qualsevol altre condició. Ho explica la presidenta de l’entitat, Roser Moré, en una entrevista a Ona Maresme.

Fagem

“necessitem treure aquestes barreres que tenim per convicció”

L’objectiu de tot plegat és que l’empresariat vegi la diversitat, no només com un compromís ètic, sinó també com un factor de millora i d’obtenció de nous beneficis a mitjà i llarg termini.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES