IniciNoticiesSocietatLa neu cau a Hortsavinyà i en zones elevades del terme municipal

La neu cau a Hortsavinyà i en zones elevades del terme municipal

Protecció civil ha activat el pla municipal Neucat en fase de prealerta i s’ha tancat l’escola d’Hortsavinyà.

El Servei de Meteorologia del Maresme ha activat per avui ALERTA davant la previsió de nevades en cotes d’entre 200 i 300 metres i, en moments puntuals, arran de mar. Aquesta alerta és vàlida entre les 08:00h i les 17:00h de dimarts 24 de gener.

A primera hora d’aquest matí, la neu ja ha fet acte de presència en el paratge d’Hortsavinyà.  La neu també ha començat a agafar en alguns camins i carrers de les zones altes de Can Camps, Sant Llop, Can Domènec, Roca Rossa i al parc natural del Montnegre.

A mig matí, per recomanació de Protecció Civil i amb el permís corresponent del departament d’ensenyament, s’han suspès les classes a l’Escola d’Hortsavinyà. El director de l’escola Xavier Xandrí, explica com han viscut la nevada i la decisió de tancar el centre.

Nevada Hortsavinyà

“feia 3 anys que no nevava a Hortsavinyà”

Ahir i aquest matí, Protecció Civil de Tordera ha estat escampant sal en els accessos de les urbanitzacions per evitar riscos per les glaçades. Segons meteomar els accessos a les urbanitzacions més elevades podrien ser uns dels punts més afectats.

Protecció Civil demana evitar desplaçaments innecessaris i conduir amb precaució.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES