IniciNoticiesSocietatKave Home es posarà en marxa a Tordera durant el mes de...

Kave Home es posarà en marxa a Tordera durant el mes de febrer o principis de març

Els primers 50.000 metres quadrats s’han construït en una primera etapa que compta amb una inversió de 45 milions d’euros.

Recta final de les obres de Kave Home a Tordera. L’empresa acabarà durant les properes setmanes les obres de construcció de la seva plataforma logística més gran.

El macrocomplex logístic de Tordera ocuparà 90.000 metres quadrats a l’antiga zona de l’empresa Torho i ha suposat una inversió de 70 milions d’euros per part de l’empresa. L’arribada de l’empresa és una gran inversió pel municipi, també a nivell d’ocupació i formació pels ciutadans. Josep Llorens recorda l’avantatge de Tordera com a municipi.

Llorens Kave Home 1

“Hem de saber explicar els avantatges que té venir a Tordera.”

La construcció de les instal·lacions s’ha completat en dues fases. La primera és la que ara ha quedat finalitzada:

Els primers 50.000 metres quadrats s’han construït en una primera etapa que compta amb una inversió de 45 milions d’euros. De fet, les bones perspectives empresarials en la seva arribada a Tordera ja va apostar per a una ampliació de la primera instal·lació. Amb això complet, el macrocomplex logístic de l’empresa de mobles ja es pot posar en funcionament. Ho explica el regidor Josep Llorens.

Llorens Kave Home 2

En la segona fase es construiran els 40.000 metres quadrats restants, amb un cost de 25 milions d’euros. A més, el centre Kave home de Tordera comptarà amb la instal·lació solar a la coberta més gran de Catalunya,  amb 50.000 plaques. Aquesta sistema aconseguirà que el consum energètic funcioni íntegrament mitjançant plaques fotovoltaiques amb la certificació BREEAM (un certificat internacional que mesura el grau de sostenibilitat dels edificis). Des de l’Ajuntament treballen ara desenvolupar la segona part del Polígon, on hi ha ara 3 multinacionals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES