IniciNoticiesSocietatUna cinquantena d’animals tornen a celebrar Sant Antoni Abat a Tordera

Una cinquantena d’animals tornen a celebrar Sant Antoni Abat a Tordera

Prop d’un centenar de persones van participar del dinar de la pagesia.

Tordera ha tornat a celebrar la tradicional festivitat de Sant Antoni Abat. Després d’anys amb mesures sanitàries que han limitat la celebració, aquest 2023 ha tornat en plena normalitat.

Una missa a la Parròquia de Tordera oficiada per mossèn Salvador Juanola donava el tret de sortida a la celebració durant el dissabte 21 de gener. A fora, l’esperaven prop d’un centenar d’animals de companyia amb els seus amos. Un cop acabada la missa, el mossèn va sortir a l’exterior de l’Església per a beneir a tots els animals.

Erola Aulet, gerent de la cooperativa Agrària, fa un balanç de la jornada.

Balanç animals 1

“Esperem fer-ho durant molts anys més”

Molts dels animals i els seus cuidadors van rebre també un obsequi de la Cooperativa Agrària Tordera, qui es va encarregar també d’organitzar el dinar de la pagesia per acabar de concloure la jornada. Fins a un centenar de persones hi van participar. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, hi ha fet un discurs d’agraïment.

Balanç animals 2

També hi va ser el president de la Cooperativa, Carles Aulet, que va fer un balamç de la festa de Sant Antoni a Tordera.

Balanç animals 3

Prop d’un centenar de persones van participar del dinar de la pagesia. Amb això es va concloure la diada de Sant Antoni a Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES