IniciNoticiesComerçEs recomana comprar en botigues de confiança durant el període de rebaixes

Es recomana comprar en botigues de confiança durant el període de rebaixes

Consum del Consell Comarcal recorda que és obligació que el producte rebaixat tingui garantia

Immersos en període de rebaixes les organitzacions de consum recomanen seguir una sèrie de consells que normalment varien poc d’un any a l’altre. El primer és el més lògic: controlar bé el consum, si cal mitjançant un pressupost i donant prioritat als pagaments més urgents. I evitar despeses supèrflues o innecessàries que es poden deixar per a més endavant. De manera resumida: gastar amb sentit comú.

L’OCU recomana especialment mirar bé els productes que s’adquireixen durant les rebaixes i recorda que els descomptes no donen dret a reduir la qualitat del producte: si s’anuncia que es ven a un preu inferior, el producte o el servei ha de ser exactament el mateix que abans d’aplicar-li la reducció. Així mateix, l’entitat de defensa dels consumidors recorda que el servei postvenda tampoc pot variar i ha de ser el mateix “independentment de si compres el producte durant les rebaixes o fora d’aquest període”. La responsable de l’oficina de Consum del Consell Comarcal del Maresme, Olga Safont recorda que és obligació que el producte rebaixat tingui garantia. Safont recomana comprar en botigues de confiança o en pàgines web segures. Son declaracions a Ona Maresme.

Olga Safont

“per tenir garantia comprar en botigues de confiança, que ens donin el tiquet”

En el cas de les compres online, cal tenir sempre present que hi ha un període de catorze dies per retornar el producte i que se’ns reemborsin els diners en cas que no n’estiguem satisfets. Per això, igual que en les compres en botigues presencials, cal mantenir sempre la factura o el tiquet per tal de poder acreditar la compra.  Per consultes us podeu posar en contacte amb l’oficina de consum del Consell Comarcal del Maresme al 93.741.16.18

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES