IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé estrena la programació estable gener-maig 2023

El Teatre Clavé estrena la programació estable gener-maig 2023

Tant les entrades individuals com els paquets amb descompte ja es troben a la venda a les taquilles del Teatre Clavé.

L’humor serà un dels protagonistes de la programació dels mesos de gener a maig de 2023 del Teatre Clavé de Tordera. El llarg dinar de Nadal de la companyia La Ruta 40, ens convida a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal al voltant de la taula, aquesta família arribarà a Tordera el diumenge 29 de gener.

El segon, després de 10 anys del últim espectacle, Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir: Ni rastre de qui vam ser, es podrà veure el diumenge 12 de febrer.

I l’humor i la màgia es mesclen amb Strafalari del Mag Lari, un espectacle al més pur estil Las Vegas, carregat de participació i grans il·lusions que arriba a Tordera el diumenge 16 d’abril.

El cicle de música s’obre amb un Concert música clàssica (26 de març) encapçalat pe Trio Sadkó; Marc Renau, Stanislav Stepánek i Fedor Veselov i es completa amb el concert de Orquestrina Trama (7 maig), coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa. 

6A EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

Per al públic jove i amant de les noves formes teatrals, el 10 i 12 de març, arriba la 6a edició del Festival Zero amb tres propostes: La metamorfosis de Gregor que reflexiona sobre la salud mental i el ciber-assatjament, Spiralis que presenta un espectacle on dos cossos, dues energies en moviment, construeixen en directe una gran escultura de ferro i Paraules que trenquen ossos que ens mostra un espectacle al bosc on connectar realment amb el que ens envolta. El Festival Zero és un festival creat i organitzat per Teatres en Xarxa, una agrupació d’equipaments de la qual en forma part el Teatre Clavé.

ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS

Per als més petits, Joan Totlifan (4 febrer) un espectacle de teatre i titelles, per infants a partir 2 anys, de la companyia l’Estaquirot, que ens explica la història d’un nen a qui de petit li feien tot i aprèn a treure’s la mandra del damunt! El Cicle Familiar es tanca amb una proposta a sobre l’escenari per nadons i infants de 0 a 5 anys, El Núvol gris, gras i gros (25 març) de la companyia Teatre al Detall. La història d’un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua necessitar ploure i buscarà un lloc on poder ajudar amb la seva aigua.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro assegura que l’objectiu continua sent la creació de nou públic i fomentar la cultura com un valor que s’ha de fer sostenible amb el temps.

Navarro Programació

“un dels eixos fonamentals de treball és crear nou públic i que la gent consumeixi cultura”

VENDA D’ENTRADES

A banda de les entrades individuals, la programació de gener a maig de 2023 segueix oferint per al Cicle familiar, el paquet EN FAMÍLIA! que permet la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït. Així mateix, la programació manté el preu diferenciat per les entrades anticipades i per les entrades a taquilla (adquirides el mateix dia de la funció des d’una hora abans). Tant les entrades individuals com els paquets amb descompte ja es troben a la venda a les taquilles del Teatre Clavé. Les reserves també es podran efectuar a partir de la mateixa data al telèfon 93 765 05 72 o bé de manera presencial.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES