IniciNoticiesEsportsDos jugadors del CF Tordera lideren la classificació de la Kings League

Dos jugadors del CF Tordera lideren la classificació de la Kings League

El passat 1 de gener va iniciar la Kings League, una lliga alternativa de futbol creada per Gerard Pique. 12 presidents famosos com Ibai Llanos i el “Kun” Agüero, formen aquesta competició.

Aleix Massegú (central torderenc) va fitxar per l’equip El Barrio. Gio Ferinu (davanter) i Feliu Torrus (mig defensiu) formen part de l’equip de Saiyans. Després de tres jornades disputades, l’equip de Gio Ferinu i Feliu Torrus, Saiyans, lideren la classificació de la lliga; essent els dos, dos futbolistes importants en les files del conjunt que vesteix blanc-i-blau. Feliu va ser escollit MVP en el primer partit de la temporada i Gio Ferinu destaca a la taula de jugadors amb mes assistències amb 2 passades de gol.

En l’última jornada van aconseguir una victòria molt contundent (5-0) contra un dels equips escollits a estar al capdamunt de la classificació, en un partit en que també va jugar un quart integrant del CFTordera, Pol Almellones, com a jugador número 12. En canvi, Aleix Massegú (El Barrio) va perdre per 1-4 contra Aniquiladores FC i va caure a la setena posició, encara en llocs de playoff. Tot i que el torderenc no va disputar aquest partit, ja que a la segona jornada va patir una lesió que no li va permetre continuar, el mateix Aleix ens parla de la lesió.

Aleix Massegú 1

Després de tres jornades, està essent tot un èxit amb més de 500.000 visualitzacions en directe, Aleix Massegú en declaracions a Ràdio Tordera, parla de com estan portant aquest gran impacte mediàtic.

Aleix Massegú 2

Tant Gio Ferinu com Aleix Massegú, volen continuar amb la doble dinàmica del primer equip del Tordera amb la Kings League, tot i que Gio es veu obligat a deixar el filial.

Finalment, el proper diumenge a les 18:00h, jugarà l’equip d’Aleix Massegú contra l’equip ‘Iker Casillas, mentre que a les 20:00h ho farà Saiyans FC, l’equip on militen Gio Ferinu i Feliu Torrus contra Aniquiladores FC. Tots aquests partits es podran seguir en directe a través del canal de Twitch de la Kings League.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES