IniciNoticiesRegidoriesL’ACA atorgarà una subvenció a Tordera per millorar el control de cabals...

L’ACA atorgarà una subvenció a Tordera per millorar el control de cabals subministrats

L’Ajuntament rebrà la subvenció del 60% de l’obra per a la millora del control de cabals subministrats en alta mitjançant la instal·lació de comptadors.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) atorgarà una subvenció a l’Ajuntament de Tordera per a la millora dels controls de cabals de subministrament.

Es tracta d’unes subvencions que formen part a la línia d’ajudes que l’ACA va posar a disposició als ajuntaments per a la realització d’inversions per a la millora del control dels cabals subministrats en alta. En total s’ha destinat més d’1 milió d’euros, que s’ha distribuït mitjançant 111 subvencions atorgades.

Una d’elles és per Tordera. L’Ajuntament rebrà la subvenció del 60% de l’obra per a la millora del control de cabals subministrats en alta mitjançant la instal·lació de comptadors.

Per tant, un recolzament econòmic de 2.933,11€ que ajudarà a sufragar la inversió total de 4.888,52€ d’aquesta acció.

Els ajuts es destinaren a dur a terme actuacions consistents en la instal·lació de comptadors que garanteixin una informació precisa sobre el consum i utilització de l’aigua als sistemes d’abastament en alta, i concretament a les captacions i a les sortides dels dipòsits de regulació. També contemplaran la implantació o adaptació dels sistemes de telecontrol dels cabals mesurats i l’adquisició del programari de tractament de les dades.

La principal finalitat d’aquests ajuts és millorar el control dels cabals d’aigua subministrats i contribuir a l’eficiència de les xarxes d’abastament i en definitiva, a l’ús eficient de l’aigua. Aquesta és la segona línia de subvencions per a la millora del control dels cabals subministrats en alta que s’atorga en els darrers cinc anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES