IniciNoticiesRegidoriesLa Policia Local de Tordera fa un balanç positiu del dispositiu especial...

La Policia Local de Tordera fa un balanç positiu del dispositiu especial de seguretat de Nadal

Aquests resultats són possibles gràcies a la col·laboració ciutadana i el civisme majoritari de la població durant aquestes dates especials.

Passades les festes, des de la regidoria de Seguretat s’ha fet balanç dels diferents dispositius activats durant les festes nadalenques. Coincidint amb les vacances escolars, l’augment del moviment de persones en zones comercials i les diferents activitats organitzades, el cos policial ha incrementat la presència policial de proximitat en diferents horaris de major activitat comercial on l’afluència de persones s’incrementa substancialment per minimitzar els riscos de possibles delictes contra la propietat aconseguint minimitzar els furts i robatoris en tot el nucli urbà. Ho valorava el inspector en cap de la Policia Local de Tordera, Eloi Canaleta.

Balanç comerç segur 1

“els dies de Nadal ha estat molt controlat amb un perímetre intern i un extern amb controls de trànsit”

A més, els diferents dispositius de seguretat en el parc infantil del Tampatantam, el control de l’aforament i gestió de la seguretat durant la festa de Cap d’Any dins i fora del pavelló va finalitzar amb un balanç positiu sense incidents remarcables, com també altres dispositius com la vigilància i regulació del trànsit durant la cavalcada de reis, passades les festes de nadal el balanç ha estat molt satisfactori. L’inspector en cap destaca els bons resultats del dispositiu.

Balanç comerç segur 2

Unes actuacions que també han rebut el suport de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, dos departaments que s’han coordinat excel·lentment pel benestar dels veïns i veïnes de Tordera.

Aquests resultats són possibles gràcies a la col·laboració ciutadana i el civisme majoritari de la població durant aquestes dates especials.

Des de l’any 2002, la Policia Local de Tordera activa la campanya “Comerç Segur”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES