IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana només tindrem bàsquet a casa

Aquest cap de setmana només tindrem bàsquet a casa

Serà la primera jornada completa dels primers equips torderencs per aquest nou any, només els conjunts sèniors del CEEB jugaran a Tordera

A les 16:00h de la tarda obrirà la llauna el primer equip del CFTordera a domicili. Després de perdre la setmana passada, els grocs i vermells necessiten sumar els tres punts per tornar a estar en les primeres posicions de la classificació. El partit serà contra el Farners CE, equip que està empatat a punts amb el CFTordera. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube.

A les 17:30 h de dissabte, el sènior masculí de segona catalana rebran la visita del CB Torroella en el penúltim de la primera volta de la fase regular. A les 19:30h serà el torn de la copa Catalunya femenina també al pavelló dels Països Catalans. Després d’un mes sense jugar cap partit de lliga, les torderencs tenen el repte de tornar al ritme de competició amb una victòria que seria important per encara unes setmanes on hauran de recuperar dos partits ajornats. L’enfrontament serà contra CB Prat i es podrà seguir a través del segon canal de Youtube.

Per acabar, el CPTordera també torna a la competició aquesta setmana. El primer equip tancarà el cap de setmana visitant la pista del Sant Feliu a l’OK Lliga Plata Nord. El duel començar a les 20:00h del vespre i serà clau per no caure a les últimes posicions de la classificació. També podreu seguir aquesta cita a través de Ràdio Tordera i via Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES