IniciNoticiesEsportsObertes les inscripcions per participar a la primera cursa “Crematorrons” de Tordera

Obertes les inscripcions per participar a la primera cursa “Crematorrons” de Tordera

La cursa serà prova oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2023 promoguda per Gesport i Championchip

El proper dissabte 21 de gener arriba a Tordera la primera cursa “Crematorrons”. Des de la regidoria d’Esports conjuntament amb l’Empresa Gesport Maresme (empresa encarregada d’organitzar el cros) son els encarregats d’impulsar aquesta primera edició que té com a principal objectiu, promoure els hàbits saludables, l’activitat física entre la ciutadania, la salut, descobrir i aprofitar l’entorn natural del municipi. Una proposta esportiva per cremar els excessos acumulats durant les festes de Nadal. Ho detalla la directora de Gesport, Noelia Pastor.

Noelia Gesport 1

La cursa transcórrer pels carrers del poble per un circuit planer mixte, és a dir 80% asfalt i 20% terra dura. El recorregut consisteix en un circuit de 5km, en total els corredors faran una volta al circuit, i els corredors/es de la 10km faran 2 voltes. El circuit està il·luminat, però algunes zones no poblades, per a més seguretat, es recomana dur frontal de llum. La sortida (17:30h) i l’arribada estan gairebé juntes just a la plaça de l’Església i el darrer quilòmetre transcorre per diferents carrers del nucli urbà. Pastor explica com va sorgir la idea de fer aquest circuit a Tordera.

Noelia Gesport 2

Hi poden participar majors de 16 anys, i al finalitzar la cursa hi haurà entrepà i beguda per a tothom. El dijous 19 de gener és el darrer dia per fer la inscripció fins a les 9:00h del matí o en arribar als 400 inscrits. La inscripció prèvia té un preu de 8€. En cas de no arribar a aquesta xifra de participants, el mateix dia també us podreu apuntar a la zona habilitada d’entrega de dorsals de 16:00h a 17:15h. El preu de la inscripció serà de 12€. La directora de Gesport comenta que ja s’ha apuntat un centenar d’esportistes.

Noelia Gesport 3

A les 18:30h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis. Es donarà trofeu i una peça esportiva a:

  • 1er, 2n i 3er classificat GENERAL masculí i femení de 5k.
  • 1er, 2n, 3er classificat GENERAL masculí i femení de 10k.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES