IniciNoticiesRegidoriesÈxit de participació a les activitats de Nadal de Tordera

Èxit de participació a les activitats de Nadal de Tordera

Unes 4.500 persones van passar pel Parc de Nadal

Tordera ha tancat l’any 2022 amb un ple en les activitats de Nadal celebrades al municipi. Enguany, el retorn a la normalitat sociosanitària ha permès reestablir algunes de les activitats que s’havien fet abans de la pandèmia en plena normalitat. De fet, aquest any passat s’ha tornat a veure un desembre amb actes multitudinaris.

L’Ajuntament de Tordera va tornar a celebrar el Parc de Nadal “TampatamTam” al Pavelló Països Catalans. Durant els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre hi van passar 4.500 persones, aproximadament. La regidora Bàrbara Vergés en fa un balanç.

Balanç Nadal 1

Inflables, espais de joc, pintura, videojoc i altres propostes van reinventar el Parc nadalenc de Tordera que, l’últim any i degut a la pandèmia, s’havia celebrat a la Plaça de l’Ajuntament.

Valoració d’èxit també a la Festa de Cap d’Any. Dos anys després s’ha pogut recuperar una de les festes més tradicionals de la comarca al Pavelló Països Catalans de Tordera. Gairebé 1.500 persones van gaudir de música a càrrec de DJ Sendo. Una jornada on no hi va haver cap incident i es va celebrar amb total normalitat, com certifica la regidora Vergés.

Balanç Nadal 2

“El dispositiu que vam planificar va funcionar”

La propera gran activitat serà la cavalcada de reis d’aquest 5 de gener.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES