IniciNoticiesComerçLa Policia Local té en marxa la campanya “Comerç Segur”

La Policia Local té en marxa la campanya “Comerç Segur”

La Policia Local de Tordera, té activada la campanya preventiva “Comerç Segur” fins al proper 5 de gener. Té com a principal objectiu incrementar la presència policial de proximitat durant els horaris de major activitat comercial per minimitzar els riscos de possibles delictes contra la propietat. S’intensificarà la vigilància amb més presència de patrulles a peu amb la voluntat de donar un servei més eficaç i proper al comerciant i al client.

La Policia Local, durant aquests dies, recomana als comerciants no acumular diners a les caixes enregistradores i buidar-les sovint, portar un control de la quantitat de claus de l’establiment i de les persones que en disposen còpies d’aquestes. Altres recomanacions van centrades a recordar que les targetes de crèdit són personals i intransferibles; que si hi ha sospita d’un bitllet fals no acceptar-lo, retenir-lo i avisar al cos de seguretat.

Des de l’any 2002, la Policia Local de Tordera, des d’una perspectiva preventiva i proactiva, realitza un servei específic sobre aquesta matèria, amb un resultat, fins ara, molt satisfactori. A banda de minimitzar el risc de robatoris i de furts, també es genera una percepció de seguretat a la ciutadania i especialment entre els comerciants.

Les festes nadalenques són dates on l’activitat comercial s’incrementa notablement. Aquest increment comercial significa, des d’una visió policial, un període de risc pel que respecta a la possible comissió de diversos delictes. Per qualsevol consulta, avís o denúncia podeu trucar al 937640615

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES