IniciNoticiesMedi ambientTordera i els municipis del Maresme reduiran la factura energètica en més...

Tordera i els municipis del Maresme reduiran la factura energètica en més de 2,1M d’euros, gràcies al pla de xoc de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Tordera aposta pel consum d’energies renovables a tots els edificis i serveis municipals amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques

El ple de la Diputació de Barcelona aprovarà aquest dijous una línia d’ajuts de 50M€ per finançar projectes d’energia verda als municipis de la demarcació. Es tracta d’una ampliació del projecte Renovables 2030, que arriba a una dotació pròxima als 120M€. Ajudaran a finançar instal·lacions de plantes fotovoltaiques, calderes de biomassa i milloraran l’eficiència de l’enllumenat públic amb LED. Ho explica Xesco Gomar, diputat d’Acció Climàtica de la diputació de Barcelona.

xesco gomar

L’Ajuntament de Tordera aposta pel consum d’energies renovables a tots els edificis i serveis municipals amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques. Ho explica la regidora de medi ambient, Nàdia Cantero.

nadia plaques solars

“és el camí a seguir, un projecte a llarg termini per combatre el canvi climàtic”

D’aquest pressupost, més de 6,6M€ es destinaran al Maresme, on ajudaran a reduir en més de 2,1M€ la factura energètica anual dels municipis. A més, aconseguiran un estalvi energètic equivalent al consum d’unes 765 llars durant un any. També implicarà un estalvi anual d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle de més de 2.600 tones de CO2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES