IniciNoticiesSocietatS'exhaureixen les entrades per la festa de cap d'any al Pavelló dels...

S’exhaureixen les entrades per la festa de cap d’any al Pavelló dels Països Catalans

Moviment veïnal per Tordera critica que no s’hagi prioritzat a la gent de Tordera

Les entrades per la festa de cap d’any es van exhaurir la setmana passada en poques hores. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recordava que obligatòriament la normativa obliga a fer un pla de seguretat amb un aforament limitat a 1500 persones. Això requeria un control d’accés a través de venda d’entrades  presencials fins arribar a l’aforament màxim.

Alcalde cap any 1

A través d’un comunicat, Moviment veïnal per Tordera ha criticat la mala gestió del govern municipal en l’organització d’aquesta  festa. Segons el partit, malgrat entendre les mesures de protocol de seguretat, no comparteixen la gestió de les entrades on no s’ha prioritzat a la gent de Tordera.

L’Alcalde de Tordera recorda que la llei no permet discriminar a cap ciutadà a assistir en un esdeveniment. Per aquest motiu, el govern  va decidir fer la venda d’entrades presencialment, per això afavorir al ciutadà de proximitat. Segons les dades que disposa l’ajuntament el 90% de les entrades entregades son de gent de Tordera.

Alcalde cap any 2

“la llei no permet discriminar persones de la població i la resta del mon”

En properes edicions s’estudiaran altres mesures per intentar evitar aquesta situació. La festa de cap d’any es celebrarà el 31 de desembre al pavelló de l’avinguda Països Catalans.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES