IniciApp‘Els seus drets en joc’, la campanya de recollida de joguines noves,...

‘Els seus drets en joc’, la campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes de Creu Roja

A la zona de l’alt maresme, entre Calella i Tordera, Creu Roja preveu portarà joguines a uns 800 nens i nenes vulnerables.

Creu Roja Joventut fa una crida a col·laborar amb la campanya #ElsSeusDretsEnJoc a través de la donació de joguines i de les aportacions econòmiques per comprar els jocs que faltin, perquè a vint dies de la finalització de la campanya encara falten el 35% de les joguines que són necessàries per assolir l’objectiu de l’entitat d’arribar a més de 22.000 infants en situació de vulnerabilitat d’arreu del territori.

Són necessàries joguines noves, ja que nens i nens tenen dret a estrenar-les sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies, que fomentin el joc cooperatiu, siguin sostenibles i no bèl·liques ni sexistes. Per a infants d’entre 10 i 14 anys és recomanable donar joguines educatives com llibres, jocs de taula interactius i material esportiu. Calen, especialment, joguines per a infants d’entre 0 i 3 anys i de 10 a 14 anys. En Toni Cardó és tècnic de la Creu Roja de l’Alt Maresme ho explicava a Ona Maresme.

Campanya joguines 1

“cal joguina educativa i cooperativa on hi pugui jugar tota la família”

Cardó apunta que a la zona de l’Alt Maresme, entre Calella i Tordera, s’ajuda uns 800 nens i nenes vulnerables.

Campanya joguines 2

Creu Roja i l’associació de Voluntariat de Tordera van organitzar fa dues setmanes un esdeveniment per recollir joguines i sensibilitzar sobre el dret al joc d’infants. Cardó recorda que encara es poden portar joguines a les seus de Creu Roja de la zona o bé fer aportacions econòmiques.

Campanya joguines 3

Creu Roja recorda que malgrat l’èxit de participació en les activitats per part de la ciutadania, calen més joguines per arribar al màxim d’infants possible.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES