IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera és l'únic equip que tanca l'any amb victòria

El Futsal Tordera és l’únic equip que tanca l’any amb victòria

És la bona notícia que ens deixa el cap de setmana esportiu, perquè la resta de resultats són derrotes

L’última jornada esportiva de l’any abans de l’aturada nadalenca ens deixa només una victòria pel que fa als primers equips del nostre municipi. El Futsal Tordera després d’anunciar al Show dels Esports que el sènior canviava d’entrenador, aquest cap de setmana ha capgirat els resultats dolents. L’Aaron Esparrach és qui ara dirigirà l’equip torderenc. El nou entrenador es va estrenar amb victòria imposant-se al Futsal Montgrí a casa per 6 a 5 en un partit molt igualat i emocionant fins al final. Per la seva part, l’Athletic Club Tordera Parc va encaixar una derrota a la pista del Maçanet Futsal per 8 a 3.

Derrota del CFTordera al camp del líder, la Unió Esportiva Tossa. Un enfrontament que va començar malament pels torderencs en veure com en el minut 8 de joc es quedava amb un jugador menys per l’expulsió d’Aleix Massegú. Minuts més tard el Tossa es va avançar al marcador i fins a la segona part no es mouria el resultat. Al minut 83 de la segona part, el CFTordera va aconseguir empatar el partit amb 2 jugadors menys (per l’expulsió també de Gio Ferinu al minut 66) i amb un gol anul·lat per un fora de joc molt dubtós. En els últims minuts, el Tossa va fer el segon gol per sentenciar el 2 a 1 final. Tot i la derrota, partit molt lluitat on els àrbitres van ser més protagonistes que els jugadors. L’equip torderenc s’acomiada del 2022 segon a la classificació amb un partit menys. A continuació podeu escoltar la valoració del partit de l’entrenador del CFTordera, Jose Cáceres.

El CPTordera no aixeca el cap. Nova derrota dels de Sergio Alonso que tanquen l’any només amb dues victòries en 9 partits. En aquesta última jornada de l’any els torderencs van perdre a la pista del Palafrugell (4-0) en un partit on els torderencs van desaprofitar les accions a pilota aturada, i per contra els locals, sí que ho van fer. A la primera part, els dos equips no van aconseguir avançar-se al marcador i el CPTordera va saber aguantar les ocasions d’atac. El Palafrugell a la segona part va mostrar una altra cara més sòlida i és quan realment va sentir-se còmode en pista. En el darrere tram de partit el Tordera va fer un pas més, però ja amb un 0 a 3 en contra no va poder remuntar el partit per falta d’efectivitat. Resultat final de 4 a 0 que deixa al CPTordera novè a la classificació a l’OK Lliga Plata Sud. A continuació podeu escoltar la valoració del partit de l’entrenador del conjunt torderenc, Sergio Alonso.

El sènior masculí del CEEB Tordera havia de guanyar diumenge el seu partit per poder mantenir la segona plaça a la segona catalana de bàsquet, però un Vic superior, sobretot en l’últim període, va esborrar aquesta possibilitat. Derrota de l’equip torderenc per 88 a 71. Al descans es va arribar amb el marcador igualat a 40, però va ser a la segona part de partit on els locals van posar-se per davant al marcador trencant el partit en l’últim quart. Tot i la derrota, el sènior tanca el 2022 amb uns números excel·lents, 7 victòries en 10 partits.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES