IniciNoticiesSocietatTordera recapta uns 2200€ per la Marató de TV3

Tordera recapta uns 2200€ per la Marató de TV3

Per 22è any, Tordera s’ha bolcat en la causa solidària de la Marató de TV3.

Tordera ha aportat un total de 2200 euros durant l’edició del 2022, la qual està dedicada a les malalties cardiovasculars.

En un primer recompte, el consistori ha fet pública la recaptació aconseguida durant aquest diumenge a les parades del mercat solidari. Una iniciativa que compta també amb la participació de voluntaris d’entitats socials del municipi. El regidor de Participació Ciutadana, Josep Llorens, fa un balanç de la jornada a Tordera.

Balanç marató 1

“Molt contents per la resposta i per la gent de Tordera que ha volgut ajudar”

A aquesta xifra s’hi ha de sumar la recaptació aconseguida en altres activitats.  N’és un exemple el festival de patinatge pel Club Patí Tordera, la venda de calendaris solidaris de FotoClub Tordera o la Caminada solidària de Sant Daniel, entre d’altres guardioles repartides entre les entitats.

El mercat solidari es va estrenar a Tordera l’any 2001, a iniciativa de l’ex-regidor Quim Matas. Ho recordava el regidor Josep Llorens.

Balanç marató 2

El marcador total de La Marató de TV3 va augmentar fins als més de 8 milions d’euros. El telèfon per fer donacions ja s’ha desactivat i a partir d’ara es podran fer a través des del banc o directament per internet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES